Logo Berg en Daal Dierenkliniek
Berg & Daal 

 

 

 

 

Puppyparty

Een nieuwe pup in huis, een hele verantwoordelijkheid.

Er komt heel wat bij kijken om van een pup een leuke, sociale en gezonde hond te maken. Hij/zij zal zindelijk moeten worden, moeten wennen aan de nieuwe leefomgeving, zich moeten aanpassen aan het gezin, leren luisteren, de juiste voeding moeten eten, gevaccineerd moeten worden enz enz...

Ongeveer eens per maand organiseren wij een puppyparty voor pups van ongeveer 8-14 weken en hun eigenaren, waarbij deze onderwerpen en nog veel meer aan bod komen. Uiteraard is er dan ook volop gelegenheid om vragen te stellen. Onder het genot van een kopje koffie kunnen er met andere eigenaren ervaringen uitgewisseld worden terwijl de puppen lekker met elkaar kunnen spelen. Voor u als eigenaar een leerzame avond, voor de pup een prettige manier om te ervaren dat het bij de dierenarts ook een "feestje' kan zijn.

De puppyparty zal verzorgd worden door onze paraveterinaire Ursula Baars en is alleen bedoeld voor onze klanten. Het bijwonen van deze avond is kosteloos en voor elke pup staat er aan het einde van de avond een verrassing klaar. Voor de datum van de eerst volgende party of als u zich aan wilt melden, kunt u het beste even contact met de praktijk opnemen.

 

 

puppyparty