Logo Berg en Daal Dierenkliniek
Berg & Daal 

 

 

 

 

Puppy begeleidingsprogramma

In het eerste levensjaar groeit uw hond razendsnel van pup tot een jong volwassen hond. Dit vergt nogal wat van lichaam en geest.

De meeste pups komen bij ons in de praktijk voor de 9 weken vaccinatie en 3 weken later voor de 12 weken vaccinatie. Daarna duurt het vaak een jaar voordat we ze weer opnieuw zien voor de jaarlijkse vaccinatie. In de tussentijd kunnen er allerlei problemen ontstaan die met name op latere leeftijd klachten gaan geven, oa overgewicht, gewrichtsproblemen door verkeerde voeding, gebitsproblemen door het verkeerd wisselen van het puppygebit en ongewenst gedrag.

Om deze problemen zoveel mogelijk te voorkomen, hebben we een puppy begeleidingsprogramma opgezet:

In het eerste levensjaar komt u maandelijks naar de praktijk. Onze paraveterinaire Ursula Baars zal uw pup dan wegen, zodat de groei goed in de gaten gehouden kan worden. Daarnaast zal zij naar de ogen, oren, vacht en het gebit van uw pup kijken. Ook krijgt u informatie over ontwormen, ontvlooien, zindelijkheid, sterilisatie/castratie, enz. Mocht u zelf vragen hebben, dan kunt u die op dat moment makkelijk stellen. Op de leeftijd van een half jaar zal uw hond door de dierenarts onderzocht worden.

Door maandelijks op een ontspannen en leuke manier naar de praktijk te komen, went uw hond aan de dierenarts en zal het op latere leeftijd niet bang zijn als er een behandeling of onderzoek uitgevoerd moet worden.

Ons begeleidingsprogramma wordt mede mogelijk gemaakt door voederfabrikant Specific®. Om uw pup op een gezonde en juiste manier te laten groeien geeft zij 50% korting op de 1e zak voer. Bovendien is het begeleidingsprogramma verder kosteloos (vraag naar de voorwaarden).

Wilt u meedoen met dit puppy programma, of heeft u nog vragen, neem dan contact op met onze praktijk.

 

 

puppy begeleidingsprogramma